dilluns, 26 de març del 2012

21-3-2012 JA HI TORNEM A SER..........

Temps, temps, temps......que millor en aquesta vida es pot comprar que no sigui TEMPS?
Temps de tranquilitat, d'evasió, de pau, d'aventures, de reflexió, de creixement interior. Temps per apendre, de disfrutar, de somriures, de descobriments, en el fons....temps de LLIBERTAT TOTAL, pq ja fa anys que sento que el temps s'acava. Que el temps  te data de caducitat , i que quan se m'acavi el temps de vida...... bye bye .....GAME OVER.
 Jo no he trobat de moment res millor que comprar......evidentment,  la gent important que tinc en aquesta vida son de les que no es poden comprar amb diners.......i gràcies a la seva comprensió puc tornar a viatjar. Gracies Berta per cuidar del negoci, sense tú no seria possible...... i gràcies Marga per respectar la meva manera d'entendre el meu temps de vida.....t'estimo.
Ufff.......melancolies apart....LET'S GO!!!!
Operació 2012: Filipines, Nepal, Tibet, Sikkim....VAMOSHHHH!!!!!!!!

3 comentaris:

Marga ha dit...

No és fàcil entendre a tothom, crec que nomès s'ha de possar una mica de ganes ..... una cosa tinc clara, la vida és llarga i es divideix en tres parts: passat,present i futur... aquest últim és el nostre de tots dos... , encara que sembli estrany tenim molt futur junts per poder entendre el nostre temps......

Muak..... 100%

Anònim ha dit...

Sereu cursis.... Cal que tots ho llegim aixo? Je, je... La tata, que s'ha quedat a Barcelona!

Jordi. ha dit...

Que hi han millor que estar dinant amb la familia ir es comenti, lo cursis que sou tots dos. Havia de llegir-ho ir comentar ... evidentment.