dilluns, 14 de març del 2011

13-3-2011

























A l'illa estan prohibits els vehicles de motor. Tan sols hi han carretes de cavalls, per fer els desplaçaments amb les moxiles grans.
Llogo una bicicleta i vaig a voltar l'illa, que en una hora pots fer la volta sencera, deu fer uns 10 km de circumferencia, com a molt.
A la part nord de l'illa em trobo , la "Villa Julius". Ole, ole , ole..... uns Finlandesos amb pasta, sel's hi va ocorrer construir aquesta meravella de casa, dissenyada amb molt de gust, i amb tots els detalls sommiats del's qui busquen un "retiro espiritual" en una illa paradisiaca.......com que es temporada baixa, i no hi ha gaires turistes, fan el 50% d descompte i passa a ser, una casa d'alt standing , a un preu raonable. Els mesos d'estiu (la temporada seca), hi ha bofetades per poder aconseguir una de les 7 habitacions. Si algun dia veniu per aqui, 100% recomenable ,si voleu pasar uns dies en plan pijo i parelletes enamorades......(www.villajulius.com). Esta situada a uns 2 km del poble, triguem uns 15 minuts amb les bicis, per caminet de sorra. Aillada de tot, i sense cap casa al voltant......Peace and love......En el poble es poden comprar facilment bones herbes, al ser una illa minuscula no hi ha policia.............. :-)
Veniem per 2 dies.....i ens en quedarem 6......Tenim la piscina a 5 metres de la porta de l'habitacio, i la platja salvatge i deserta a 25......
Com diu la mama......si aixo es la guerra...que no vingui la pau.......

1 comentari:

Papa ha dit...

I la mama menjant bledes, perque fa regim