divendres, 5 de setembre del 2008

24-8-08



Com que el bono de tren de turista a Japo es com a maxim de tres setmanes, marxem en bus cap el Mt.Fuji, que esta a dues hores i mitja desde Tokyo i aixi a la tornada tindrem el bono per la resta del viatge. El transport, es realment molt car a Japo i el bono de tren ens estalvia un munt de diners.El que tambe es carissim es el cafe (i no val res, a excepcio de llocs amb expresso, que encara es mes car), i la cervesa als bars i restaurants que no baixa de 480-550 yens. A les maquinetes val 250-300 una cervesa. El Yen esta a 161, o sigui que per mi es perfecte perque torno a pensar en pessetes, un yen=una pesseta.

Volem pujar fins el crater del Fuji, aixi que agafem el bus fins la cinquena estacio, que es el final de la carretera a 2300 metres. No hem pogut reservar nit a cap dels refugis de mes alçada, ja que al juliol i agost, el Fuji es com la rambla i esta a tope de japos que volen pujar la seva montanya sagrada, durant la temporada que es aquests dos mesos.

Aixi que no ens queda altra que intentar pujar el desnivell de 1500 metres fins els 3770 del cim i la baixada en un sol dia.

Quan arribem plou a tope i ho veiem bastant fotut, pero els japos pujen plogui, nevi o pedregui.