dijous, 26 de juny del 2008

12-6-08






Baixem fins Gorak Shep i deixem la senyera clavada a les parets del Lodge, junt amb tropecientas que adornen el lloc.Per qualsevol alpinista , no hem fet res del altre mon , pero per nosaltres ha estat una gran conquesta, i comencem a baixar mes contents que totes les coses.


La aventurilla continua, i per no tornar pel mateix cami que hem pujat, volem creuar a la vall del Gokyo, aixo significa, baixar fins Dzongla (4700), desviar-se del cami facil, plagat de Lodges i atravesar el Chola Pass, a 5300, per tornar a baixar a Dragnag a 4600, a la altra part de la Vall.


Caminem 4 hores de baixada, fins Dzongla, per un senderillo que fa por, ja que es super estret, mitg metro, i esta trencat per molts llocs.El cansament que porto asobre dels dies anteriors es notable, i com que tenim un dia extra, comentem de parar un dia a Dzongla, pero al arribar, els 2 Lodges que hi ha, estan tancats, estem fora de la ruta comu, i no tenim on dormir. Estem super cansats i tirar enrera significaria 2 hores mes fins a Tuklha, aixi que la unica opcio es dormir amb el pastor de Yaks, tots junts en la seva cabanya, construida , aprofitant una gran roca i un toldo. No volies aventurilles "Màrtin"?, pues alli estamos!!!!!